O nama

Privatno preduzeće “SATO“ Kraljevo – preduzeće za proizvodnju u oblasti mašinske industrije, promet i usluge, osnovano je 1983. godine u Frankfurtu.

Preduzece je 2000. godine preseljeno u Srbiju gde je nastavilo sa uspešnim radom iz prethodnog perioda. Struktura zaposlenih, sopstveni proizvodni kapaciteti, najkvalitetnije automatske CNC mašine za obradu svih vrsta metala sa veoma strogim tolerancijama, moderni alati i oprema, omogućavaju stalno usavršavanje proizvodnje i izradu drugih proizvoda po zahtevu kupca koji nisu dati u katalogu naših proizvoda.

Sopstvena transportna sredstva i neophodna oprema obezbeđuju transport i montažu direktno do kupca.

Kompletan proces proizvodnje od ideje do gotovog proizvoda i njegovog plasmana na tržištu, odvija se u proizvodnim pogonima preduzeća “SATO“ u Kraljevu, sopstvenim sredstvima, sa modernom opremom i uz primenu najsavremenijih tehničkih i tehnoloških rešenja iz oblasti mašinske industrije.

 Naš proizvodni program se zasniva na izradi mašinskih delova od metala sa veoma strogim tolerancijama, izradi sklopova i kompletnih uređaja.

Pored sopstvenih proizvoda izrađujemo i proizvode po zahtevu kupca uz odgovarajuću tehničku dokumentaciju a koji nisu dati u katalogu naših proizvoda.

Svi naši proizvodi, mašinski delovi, sklopovi i kompletni uređaji zadovoljavaju stroge kriterijume i standarde ISO 9001.

fokus na poslovne ciljeve i očekivanja kupaca

Postizanje i održavanje stabilnog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga kako bismo udovoljili zahtevima i potrebama naših klijenata.

GODINA POSLOVANJA

VELIKIH KUPACA

PROJEKATA U TOKU

reference

Kontakt

Obratite se SATO timu kako biste razgovarali o vašem upitu i bilo kojoj pomoći i savetima koji vam mogu zatrebati. Možete nas kontaktirati i putem priloženog kontakt obrasca.

naš Email

kontakt@sato.rs

adresa

Progorelica 72
36340 Kraljevo

pozovite nas na

+381 (0) 36/821-290

Pošaljite poruku

12 + 10 =

FAQ

Najčešća pitanja

Koje dimenzije je moguće obraditi?

Maksimalni prečnik obradka na cnc strugovima je ø600 mm, maksimalna dužina struganja 1200 mm. Što se tiče glodačkih delova u mogućnosti smo da izradimo delove …

Da li vršite isporuku delova na adresu kupca?

Svojim transportnim sredstvima obezbeđujemo isporuku direktno do kupca bilo gde u Evropi.

Koje vrste metala je moguće obraditi?

U mogućnosti smo da obezbedimo i obradimo sve vrste metala, za koji naravno prilažemo attest.

Da li ste u mogućnosti da uradite površinsku zaštitu komada?

U mogućnosti smo da isporučimo delove površinski zastićene.